BY ENTERTAINMENT ENGINEERS


REACTIES

Hieronder lees je een aantal reacties die deelenemers, evenementenbureau's en organisaties bij ons achterlieten:De DJ die ons lesgaf is een enthousiaste vent en heeft het e.e.a goed duidelijk gemaakt, kennis inhoud super! Afspraken super nagekomen en zeer correct! Absoluut een aanrader! Ik hoop jullie nog eens op een feestje of workshop te treffen!

Lucienne Blankenaauw (gaf haar man een Prive-les aan huis Kado)Entertainment Engineers/DJ-workshop.nl weet zelfs met erg kleine groepjes een waar feest neer te zetten. Zowel de interactieve DJ workshop als het optreden van de lesgevende dj sloten erg goed aan bij de wensen van onze klant. Een groep jongeren welke zich deze dag uitstekend vermaakt hebben!

Birgit Piening, Incentive.nl (organiseerde voor een van haar klanten een DJ workshop waarbij de lesgevende DJ ook optreedde op het aansluitende feest)Super gave ervaring, ik zou eigenlijk met nog een cursist zijn echter was deze niet opkomen dagen. Een privéles dus. Veel geleerd vooral de kleine kneepjes van het DJ-vak. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die een stap in het dj vak wilt gaan zetten!

Tom Wismans (Nam deel aan een workshop voor ontvangers van onze kadobon)Ik vond het een zeer geslaagde workshop. Nu heb ik sowieso affiniteit met dit soort dingen dus helemaal objectief ben ik er niet in, maar ik kreeg de indruk dat de rest het ook erg naar de zin heeft gehad. In ieder geval is de discussie, hier op het werk, dat een dj maar gewoon wat plaatjes achter elkaar opzet in de kiem gesmoord ;-)

Marc l’Amie (Boekte met zijn team een DJ workshop in de Heffer in Amsterdam als Teamuitje)Vond het super vet om te leren hoe nummers aan elkaar gemixt worden, tevens werd de DJ workshop gegeven door ervaren DJ talent van Nederlandse bodem! Een echte aanrader!

Thomas de Vette (nam deel aan een workshop voor ontvangers van onze kadobon)De workshop was wat ik er van had gehoopt...interessant, leerzaam en persoonlijk, waarbij vooral het laatste er voor zorgde dat de technieken snel werden opgepikt.

Matthijs Brak (nam deel aan een workshop voor ontvangers van onze kadobon)'Tijdens de DJ Workshop leer je op een andere manier naar muziek te luisteren. Het was erg leuk om 20 jongeren zo geconcentreerd bezig te zien met hun eigen mix!'

Sportvereniging Atomium '61, Vreewijk, Rotterdam. (Boekte de groepsworkshop op hun 50 jarig jubileum)


Enkele klanten:Neem contact op:


   

Showcase:

DJ workshop verzorgde voor Discovery Channel de Citroen DJ Experience. De winaars van een prijsvraag mochten een DJ workshop doen op de Domtoren in Utrecht en daarna met een van onze DJ's mee het Amsterdamse clubleven in!
In Amsterdam worden onze workshops in het Nachtlab gegeven!

Onze workshops worden gegeven op pioneer pro dj gear

Koop je dj gear bij fullrange.nl!!

Pluim gekregen? Wissel deze bij ons in voor een dj workshop

Geef de dj workshop kado via nationale geschenk bon


Site design: Koen van der Weijden | Vacatures | Copyright www.dj-workshop.nl All rights Reserved. Eigendom van Entertainment Engineers