BY ENTERTAINMENT ENGINEERS


GROEPEN

DJ workshop met een groep?
Binnenkort een vrijgezellenuitje, teamuitje of bedrijfsfeest? Kies dan voor onze DJ workshops! In de workshop leer je in een groep de fijne kneepjes van het DJ vak, en leer je draaien als superstar DJ's zoals Armin van Buuren of Afrojack dit doen.

Hoe verloopt jullie DJ workshop?
In de workshop laten we zien hoe de apparatuur werkt, hoor je hoe een housenummer is opgebouwd, en leggen we uit hoe je het ritme kunt gebruiken voor de perfecte mix. Uiteindelijk ervaar je zelf hoe het is om een echte DJ te zijn en sta je het grootste deel van de tijd zelf te draaien! De workshop duurt 1,5 uur.

Waarom DJ-workshop.nl?
 • Workshops door professionele, internationale DJ's!
 • Les op dance-scene standaard apparatuur (Pioneer Pro DJ)
 • DJ certificaat voor elke deelnemer
 • Gebruik van meerdere DJ-sets
 • Voor kleine maar ook voor grote groepen
 • Door heel Nederland

 • Is ervaring nodig?
  Het is niet nodig om al ervaring te hebben met het draaien van muziek! De workshopleider bouwt het vanaf begin af aan op. Voor deelnemers die al wel wat meer ervaring hebben, hebben de workshopleiders ook nog genoeg uitdagende tips en trucs achter de hand!

  Prijzen:
  De groepsworkshop boek je 7 personen en kost €30,25,- per persoon (excl BTW).

  Waar vindt de workshop plaats?
  De workshop kan worden gegeven op jullie eigen locatie. Nog op zoek naar een leuke locatie? Dan hebben wij eventueel een locatie voor je! Kijk bij locaties voor onze ruimtes in Amsterdam, Utrecht, Geldermalsen, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle of Nijmegen.

  Arrangementen
  Boek de workshop in combinatie met een andere leuke activiteit! Bijvoorbeeld een workshop cocktailshaken of radiomaken, of een bierproeverij! Kijk hiervoor bij arrangementen.

  Reserveer nu!
  Vinden we binnenkort in jullie groep de nieuwe Tisto tijdens een spetterende DJ workshop? Bel 06-24520553 of stuur een email aan koen@entertainment-engineers.nl en reserveer direct!


  Neem contact op:


     

  Showcase:

  DJ workshop verzorgde voor Discovery Channel de Citroen DJ Experience. De winaars van een prijsvraag mochten een DJ workshop doen op de Domtoren in Utrecht en daarna met een van onze DJ's mee het Amsterdamse clubleven in!
  In Amsterdam worden onze workshops in het Nachtlab gegeven!

  Onze workshops worden gegeven op pioneer pro dj gear

  Koop je dj gear bij fullrange.nl!!

  Pluim gekregen? Wissel deze bij ons in voor een dj workshop

  Geef de dj workshop kado via nationale geschenk bon


  Site design: Koen van der Weijden | Vacatures | Copyright www.dj-workshop.nl All rights Reserved. Eigendom van Entertainment Engineers