BY ENTERTAINMENT ENGINEERS


ARRANGEMENTEN

DeeJay on the rocks!
Combineer de DJ workshop met een het shaken van cocktails! In de cocktailworkshop krijg je in 1 uur tijd de mogelijkheid om meer te leren over de wereld van het shaken! Zo serveer je in de toekomst jou gasten een cocktail die ze nog lang zal heugen! Eventueel ook Alcoholvrije cocktails.
Waar: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Rotterdam
Prijs per persoon: €67,- (voor groepen vanaf 10 personen)


Dining DeeJays
Een DJ workshop volgen en daarna een heerlijk italiaans diner. In de authentieke jazzclub “BIRD”, gesitueerd onder het monumentale station Hofplein in Rotterdam, krijgen jullie een workshop van professionele DJ’s en krijgen jullie een overheerlijk italiaans diner van een chefkok met oog voor detail! Jullie krijgen bovendien gratis toegang tot de avondprogrmmering om deze onvergetelijke dag compleet te maken!
Waar: Rotterdam
Prijs per persoon €85,- (voor groepen vanaf 10 personen)

Famous DeeJay's
Combineer de DJ workshop met een workshop commercial maken op het Mediapark in Hilversum! De groep wordt in tween verdeeld. De ene groep kan de DJ workshop gaan doen. De andere groep gaat ze filmen en maken een commercial van de DJ's in spe! Alle bekende DJ's zijn toch wel eens op TV? Waar: Mediapark Hilversum
Prijs per persoon: Op aanvraag


Binnenkort: Dining DJ's en andere leuke arrangementen!


Neem contact op:


   

Showcase:

DJ workshop verzorgde voor Discovery Channel de Citroen DJ Experience. De winaars van een prijsvraag mochten een DJ workshop doen op de Domtoren in Utrecht en daarna met een van onze DJ's mee het Amsterdamse clubleven in!
In Amsterdam worden onze workshops in het Nachtlab gegeven!

Onze workshops worden gegeven op pioneer pro dj gear

Koop je dj gear bij fullrange.nl!!

Pluim gekregen? Wissel deze bij ons in voor een dj workshop

Geef de dj workshop kado via nationale geschenk bon


Site design: Koen van der Weijden | Vacatures | Copyright www.dj-workshop.nl All rights Reserved. Eigendom van Entertainment Engineers